Aktiviti Tengah Malam Mifzal


aduhai..jam dah dekat 12 malam dah..tp si kecik ni x mau tido lg…masih aktif bermain..meh kita tgk apa aktiviti mifzal di tengah2 malam nih…

:: Jam dah nak dekat kul 12 mlm ::
:: oh..si tecik nih..x tido lagi ::
:: ajak ibu men bola..uhuk..ibu ngantuk..pi ajak abah ya ::
:: baling bola..iyah.. ::
:: dah letih men bola.. ::
:: nak wat apa lagi ya.. ::
:: ok..men kat tangga lak.. ::
:: cibuk je ibu nih..asyik amik gmbr.. ::
:: ngantuk dah… ::


Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


11 Responses

  1. Ibu Mifzal Arsyad berkata:

    to kasih : ha ah..skang ni suka men bola..ihik..sonot tang depan sebut gol tu la..smangat lebih cam org main bola betl..

  2. KasiH berkata:

    Mifzal pn suka main bola eh…bole laa abg adam join…tgk org main bola pn dia leh layan…kejap kang GOLLLLL!!!! tp bukan gol pn…dia je bising gol…

  3. Ibu Mifzal Arsyad berkata:

    to bed : ihik..tu la..besa ko dulu yg komen post aku..mifzal men bola tu nga abah dia…aku tkg amik gmbr jer..hehe..tu pun asyik tarik tangan aku suh sepak bola tu..adeh..

  4. Bed berkata:

    actualy pepagi lagi aku dah komen..tapi nape tak kuar eh????shasha pun mcm tu pukul 11.30 ke atas makin active…time tu la aku & laki aku nak tido….ajak main lah…menari lah, baca buku lah…adoiiiiiiiiiii…….mifzal main ngan saper tu???

  5. Ibu Mifzal Arsyad berkata:

    to zura : tu la pantang tgk ibu n abah dia duk releks..cepat je capai tangan tarik suh sepak bola..uhuk..x reti penat tau budak tecik nih..ibu dia lak yg penat..

    to jue : senang jaga iman ya..

  6. Jue a.k.a Ibu Iman Zafran berkata:

    errm.. xtido lagi..? ajak ibu dan ayah main bola rupanyaaa.. kalo Iman dah terbongkang tidur da time nieee..

  7. fazilzura berkata:

    heheh mfzal meh join akil meh .. dia tu pun b4 tido kene layan sepak bola dulu …
    entah hape pesen budk sorg tu .. dh peluh2 penat .. pehtu basuh kaki, tangan .. rambut skit.. kasi susu baru dia zzzzzzzzzzzzzzz

  8. Ibu Mifzal Arsyad berkata:

    to suhida : kdg2 la lmbt tido..kalau siang hr dia tido sekali je tengahari tuh..mlm awal la dia tido.kalau siang dah tido byk..mmg lambat la dia..tido..

    to alya : yg ni bukan gmbr smlm tp 2 mlm seblm..sblm gmbr yg entry yg ni..tp br smlm smpat upload..smlm pun mifzal tido lmbt jgk. dekat kul 12 gak la..pastu dlm kul tiga dia bangun muntah..byk isap susu

    to reena : tu la..derang ni nak main je kan..ihik..skang ni kesukaan mifzal men bola..kalau abah dia x de..ibu la kena layan men bola..

  9. Reena berkata:

    sama kes la gan reena…kelvin pun 12 lebih baru tidur…mcm dah biasa…mesti kena 12 lebih…mizfal practice besar nanti jadi pemain bola sepak no 1…hehe…pandangan mata mizfal cantik…cute boy…

  10. alyyani berkata:

    ni malam td ke ainey? malam tadi, nia sampai dekat kul 2 baru tido. papa dia bagi minum glucolin, terus segar bugar. mmg tak larat nak main dah. abis dipanjat2 nye badan kite. agaknye mifzal tido siang lebih kot pagi nye. nia pun gaknye cmtu gak..

  11. suhida berkata:

    lmbtnye mifzal tido.agaknye siang dah tido lama kot.aku kul 10,dah paksa razi tido.tutup semua lampu.sebab izzt dah ngantuk, menangis2..razi lak mata bulat lagi.na kena tidokan dua2 org sbb ayah selalu takde mlm.na main sampai kul 12?aduhhhh..pengsan aku..keekekee

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge