Google Page Rank Baru Naik :D


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

Baca di blog HatiPutera mengenai blog beliau yang sudah dapat naik Google Page Rank (PR) 2. Terujanya.

Ibu pun nak check juga walaupun tak menaruh harapan tinggi sebab sepanjang menggunakan domain keluarga-mifzal-arsyad.com dua tahun yang lepas tak pernah naik PR. Bukan setakat tak naik, memang tak ada PR pun. Asyik PR 0 je semedang. Lepas tukar kepada domain IbuMifzal.Com ni 2 bulan lepas pun macam dah jemu nak kisah pada page rank bagai.

google page rank

Tapi mujurlah kemas kini Google Page Rank kali ini, IbuMifzal.Com dapat naik ke PR 1. Jadi lah dari tak ada langsung kan.

Baca Lagi