Siap Akhirnya


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

Ya…siap akhirnya. Setelah bertungkus lumus menyiapkan 4 assignment yang perlu dihantar masa kelas nanti. Semua assignment ini ibu buat dalam masa seminggu ni…huhu. Memang perangai lama tak boleh diubah. Suka sangat buat last-last minutes. Bukan apa, kalau buat awal-awal, idea tak datang lah…hehe..alasan semata-mata.

tugasan PLK UUM Sem 4

Oh..baru ibu teringat, pada kengkawan yang ada minta untuk ibu upload or emailkan contoh tugasan yang lepas-lepas…ibu minta maaf banyak-banyak sebab PC yang ibu simpankan nota n assignment lama tu dah rosak. Tak boleh masuk windows. Belum perbaiki lagi. Bila perbaik nanti ibu cuba emailkan..tapi tak janji la ya bila.

ps : ketika entri ini sedang ditaip, ibu sedang dalam perjalanan ke KL untuk rutin bulanan..rutin sebagai seorang pelajar PJJ..

Posted from My Samsung Galaxy Note

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


13 Responses

  1. Hazmin Hamudin berkata:

    Macam dah jadi kebiasaan buat tugasan saat akhirkan. Tapi time tu la baru idea datang dengan banyak.
    Jom baca entri di blog Hazmin Hamudin : Wordless Wednesday | Pemain Baharu Chelsea?My Profile

  2. Jebeng Otai™ berkata:

    dh sap assg mmg lega la..hehe
    Jom baca entri di blog Jebeng Otai™ : Redbull Stratos : Felix Baumgartner Pecah 3 Rekod DuniaMy Profile

  3. Puan Bardboo berkata:

    hehe..setuju sangat2…buat last minute paling best..idea datang mencurah-curah…tapi lepas tu tak cukup tidur dan rehat..hehe…
    Jom baca entri di blog Puan Bardboo : Bersalin Nanti Di Mana?My Profile

  4. cikgu naman berkata:

    teringin jugak nak sambung belajar ni..walaupun tak pakai sekarang, masa hadapan kita tak tahu kan?
    Jom baca entri di blog cikgu naman : Selamat Hari Lahir Ketiga Darwisy!My Profile

  5. sara berkata:

    yeay!tahniah ibu atas usaha anda menyiapkan assigmnt tu..hehehe usaha tngga kejayaan..
    Jom baca entri di blog sara : Lirik Lagu Kehilangan – FirmanMy Profile

  6. ajumohit berkata:

    berkorban untuk masa depan kan ibu, chaiyokk ^_^
    Jom baca entri di blog ajumohit : Xpax Whatchuwant Pimp My Ride ContestMy Profile

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge