Buffered Earning Yang Ke 16 @ 2011


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

Di kala mood berblogging tengah ‘weng-weng’ ni…ada hati lak nak check earning nuffnang…eh…ada BE baru la plak…terus ibu buat2 ada mood balik…so terhasil la entry ni..heheh..

kali ni dapat BE dari Trudy and Teddy 2nd Burst


 

 

 

 

 

 

 
 
 

 

 

Gambar : Jom klik!! 😀

 

 

 

 

 

hehe..mujur gak Nuffnang kasi BE, kalu x suram je blog ni..sebab owner je makin malas nak update..cemana eh blogger2 yg rajin update blog ni..? cemana depa cari idea..ibu, even nak citer pasal life pun kdg2 malas..malas nak upload gmbr la…sbb skang ni rajin duk ngadap Facebook je..itu la lain kali jgn ckp x suka sgt nga facebook..kan skang dah addicted…huhu



Jom Kongsi!

Related Posts:

136 Dibaca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge


One Comment

  1. Pingback: Buffered Earning Yang Ke 17 @ 2011