Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!


Buffered Earning Yang Ke 16 @ 2011

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

Di kala mood berblogging tengah ‘weng-weng’ ni…ada hati lak nak check earning nuffnang…eh…ada BE baru la plak…terus ibu buat2 ada mood balik…so terhasil la entry ni..heheh..

kali ni dapat BE dari Trudy and Teddy 2nd Burst


 

 

 

 

 

 

 
 
 

 

 

Gambar : Jom klik!! 😀

 

 

 

 

 

hehe..mujur gak Nuffnang kasi BE, kalu x suram je blog ni..sebab owner je makin malas nak update..cemana eh blogger2 yg rajin update blog ni..? cemana depa cari idea..ibu, even nak citer pasal life pun kdg2 malas..malas nak upload gmbr la…sbb skang ni rajin duk ngadap Facebook je..itu la lain kali jgn ckp x suka sgt nga facebook..kan skang dah addicted…huhu

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.

You may also like...

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge