Buffered Earning Nuffnang Yang Ke-3 @ 2011


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

huhu…dah nak ujung bulan 3 baru la BE muncul lg…tahun ni..nmpaknya BE x berapa meriah la kat blog ni..w/pun iklan biasa…selalu muncul..x per la..dpt sket pun dah ok….alhamdulillah…ada gak rezeki kan…

kali ni..blog KMA dpt BE dari

VW 0.5% Golf GTI & Polo LR

VW

BE 3 2011

ok…tahun ni baru dapat 3 BE….ok lah dr x dak lgsg..x mcm tahun lepas dapat sampai 38 BE..mmg masyuk gak…

apa2 pun..skang ibu sgt happy berblogging..sbb motif x mau pikir pada duit dah..skang berblogging lahΒ  selagi mampu..n always be happy…

ibu suka buka akaun nuffnang pagi2 n hari2 sbb suka nak tgk statistik..berapa page view dpt smlm…alhamdulillah..skang unique visitor [un dah makin meningkat..kalau dulu nak sampai 30 UV sehari pun susah..skang maintan dlm 100 ++ UV /sehari..

apa2 pun thanks a lot pd semua pengunjung blog KMA sbb sudi jd follower n singgah selalu..

– Ibu Mifzal Arsyad –



Jom Kongsi!

Related Posts:

144 Dibaca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge