Buffered Earning Nuffnang Yang Ke 20 @ 2010

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera


pagi tadi..masa bukak akaun nuffnang…hati ibu jadi teruja..bila tgk ada lg tambahan buffered earning untuk tahun ni…menjadikan total semuanya adalah BE yang ke-20

tp yg tgh running hanya ada 2 ketul je..sbb banyak yg dah jadi metered earning…alhamdulillah..di saat ibu rs prestasi blog ini kian merudum..masih ada lagi rezeki yg mendatang…sayang lagi ye..nuffnang kat blog KMA ni..thanks semua yg masih sudi singgah di blog ini…


ps : hope dapat menaikkan semangat ibu untuk tegar berblogging..ya la mood skang ni mmg sgt kurang…bila bukak blog je rs lost..x tau nak update topik apa..n ibu gagahkan jugak la mencari2 topik..so kuar la entry2 yg pesen sama je..ibu rasa la…huhu

Jom Kongsi!

About Ibu Mifzal 1569 Articles
Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.

Related Posts :



4 Comments

  1. wah.. hebatlah ibu.. aiz trafik tinggi pun tak pernah dapat.. sekarang dah menduakan nuffy.. aiz kahwin ngan mangga Ad pula.. gagaga ^__^

    Aiz latest entry
    Bahaya di tempat yang ade WiFi
    jana wang yang terbaru blogger
    Kehebatan iklan pada minda kita
    Facebook vs blogger

    ingin buat link seperti ini juga? Klik disini

  2. tahniah ainey…aku pun dah lama tak masuk BE! maybe sbb blog makin hari makin suram….takde masa nak update la apatah lagi blogwalking…..bila ada masa kurang mood pulak…..cemana tu?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


CommentLuv badge