About Me : Ibu Mifzal

banner blog ibu mifzal
Banner blog.

Sejarah Blog Ibu Mifzal

Alhamdulillah, bermula daripada menggunakan platform Fotopages, Blogspot dan akhirnya berpindah kepada WordPress Self Hosting berbayar, blog Ibu Mifzal sudah pun berusia 10 tahun. Tujuan asal blog ini diwujudkan adalah kerana ingin ibu berkongsi perasaan gembira dan cerita mengenai anak comel ibu, Mifzal Arsyad.

Klasifikasi Blog 

Walaupun blog ini diklasifikasikan sebagai blog personal, namun turut menyelitkan artikel-artikel informasi, isu semasa, dunia hiburan, blogging dan sebagainya untuk dikongsikan bersama.

Biodata Penulis Blog 

Ibu Mifzal adalah penulis utama di dalam blog ini. Merupakan seorang isteri dan ibu kepada si comel Mifzal.  Berasal daripada Kelantan dan kini menetap di Perak. Graduan Pengurusan Awam daripada Universiti Utara Malaysia. Pekerja sepenuh masa di sebuah Agensi Kerajaan.

Follow IbuMifzal.Com di :-

Facebook : https://www.facebook.com/ibumifzal/
Twitter : http://www.twitter.com/ibumifzal
Email : ibu@ibumifzal.com

 752 jumlah dibaca,  2 dibaca hari ini

2 Comments

  1. assalamualaikum ibu, maaf menganggu. boleh kongsikan nota pjj bagi semester 7, 8 dan 9 ? dan tolong balas ke email saya ya..terima kasih banyak-banyak..semoga allah swt membantu ibu kini dan selamanya dalam keadaan apa sekalipun..amin ..

  2. Hi admin. I’m Athia from Ultra Works, PR company. We would like to send you a media kit regarding LEGO Grand Opening.The LEGO Group has recently launched LEGO Trading (Malaysia) Sdn Bhd aka LEGO Malaysia (not to be confused with LEGOLAND Malaysia) on October 16, 2014. We hope you can help us promote the event in your blog. I try to find your contact e-mail but has not found any. If you are interested, we can send you the media kit through your e-mail. Looking forward to hear from you.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*