Syarikat Telekomunikasi Diminta Mengkaji Semula Cukai 6%

11 September 2011 0

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera masih lg hangat isu cukai prabayar yg akan dikenakan oleh penyedia perkhidmatan prabayar kepada pelanggan mereka berkuatkuasa 15 September. pengenaan cukai ini mendapat tentangan daripada

Buffered Earning Yang Ke 17 @ 2011

5 Julai 2011 0

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera rasa mcm dah lama dah buat entry¬†Buffered Earning Yang Ke 16 @ 2011, ingatkan Nuffnang dah x sudi dah nak bagi BE…tp alhamdulillah..x sampai sebulan

Tukar Lagi…

17 April 2011 3

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Ya ampun…ibu tukar lagi…eh…lebih kepada beli lagi sbnrnya…gini lah ibu bila dh minat..ya sgt minat pd gagdet2 gini… Baru je bulan 2 hari tu ibu

No Image

Menci Bila Streamyx Wat Hal!!

5 Mac 2011 0

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Pagi ni streamyx kt rumah ni wat hal lg..kalau ikutkan dah seminggu dah wat hal. Masalah bila connect je, seminit pas tu comfirm disconnect balik..meluat

BlackBerry : Dulu Tak Suka Sekarang?

28 Februari 2011 3

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Dulu….. serius ibu x minat nga handphone brand BlackBerry ni…sbb utama 1) keypadnya yg cam keyboard tuh.. 2) screennya yang kecik 3) harganya mahal Sekarang….

Akhirnya Dapat Juga Online Walaupun Dengan GPRS

7 November 2010 0

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera huhu..sedih ni..dah 3 hari cuti n 3 hari gak x leh online kt rumah.. gara line streamyx mengalami gangguan..x tau apa puncanya… broadband plak ada..tp

Maxis Broadband

29 Jun 2010 7

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera ya ibu dah melanggan maxis broadband..baru je seminggu..hehe…napa eh ibu pakai broadband ni?walhal..takat umah ibu ni hanya dapat GPRS je..x dak 3G…tu la org lain

Handphone Baru Lagi?

27 Jun 2010 6

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera wah..cam best je bunyi tajuk tu kan…mcm la banyak duit ibu nak beli banyak2 hp..n kalau nak tau sejak tahun 2007..ibu dah x pernah lg