Wordless Wednesday : Bidor Damansara


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

taman bidor damansara

ps : tak sabarnya nak duduk rumah sendiri 😀

Posted from My Samsung Galaxy Note

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


18 Responses

  1. ajumohit berkata:

    mmg seronok duk umah sendiri ibu, pasni boleh deco2 kan, saya beli rumah lelong je
    Jom baca entri di blog ajumohit : Semak Keputusan Kemasukan Tingkatan 1 SBP 2013My Profile

  2. hairulafiz berkata:

    murah juga ye kat sana… 208k dah dpt bungalow…kat jb dpt kondo jek
    Jom baca entri di blog hairulafiz : 3 Blog Pilihan TerbaikMy Profile

  3. budak felda berkata:

    mmg seronok ada umah sendiri mcm2 boleh buat hehhee

  4. Hazmin Hamudin berkata:

    Sekali dua nama dia ambik… Bidor+damansara. Hehe… Harga macam tak mahal je untuk sebuah banglo.
    Jom baca entri di blog Hazmin Hamudin : Live Streaming Malaysia vs Thailand Piala AFF Suzuki 13 December 2012My Profile

  5. puanbee berkata:

    bestnya , antara wish list saya tu ..entah bila ..tahniah ibu 🙂
    Jom baca entri di blog puanbee : Day 1: Mandi manda laut dan kolam bergilir-gilirMy Profile

  6. Sara berkata:

    bestnye dpt duduk rumah sendiri kan.. 🙂
    sy lame lg nk merasa tu
    Jom baca entri di blog Sara : Senarai Tajaan Biasiswa Di Malaysia Tahun 2013My Profile

  7. akubiomed berkata:

    Kalau ada rumah sendiri senang hendak meluruskan kaki. 🙂

  8. daddydee berkata:

    Berapa harga jualan nya tu?
    Jom baca entri di blog daddydee : Casio G-Shock GB-6900 Bluetooth EnableMy Profile

  9. Eizil berkata:

    bestnya dah beli rumah sendiri… 😀 bidor damansara ni kat mana ya?
    Jom baca entri di blog Eizil : WordPress Elvin dan Ikan RohuMy Profile

    • dalam proses lg. lama dah booking tp ada masalah teknikal psl status milikan tanah,,..skang kena apply loan balik..huhu

      bidor damansara ni kat bidor perak..bukan kat damansara..amik nama je..hehe..

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge