User Online @ KMA

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

hari ni kerja meng’update’ blog je rasanya..mentang2 la puasa..kerja pun puasa gak la ya.. x buat..hehe

tgh duk telek2 blog sendiri..ibu terklik kat page useronline, memula x expect apa pun..sbb biasalah suka nengok berapa ramai org online kat blog KMA ni..tapi sekali tgk pada kul 10:16 am ada seramai 35 visitor tgh melawat blog ni..huhu..terkujat jugak ibu sbb x pernah berlaku kejadian seperti ini..hehe..alhamdulillah makin ramai yg sudi baca blog ini..thanks korang..

Gambar : suka..suka..kalau la selalu begini kan best..lagi ramai lagi best…hehe 😀

 

 

 

 

 

 

 

Gambar : yg ni dicapture kul 4.00 pm td..8 org je..

sapa yg ada wordpress blog n lum install plugin UserOnline ni..leh la install..hehe

ps : seronok bila tau ada yg sudi baca entry kat sini..

 

 

Jom Kongsi!

About Ibu Mifzal 1590 Articles
Ibu Mifzal - Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa

Related Posts :



Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


CommentLuv badge