Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Worldless Wednesday : Ilmu Menjahit


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera.

buku panduan menjahit baju kurung dan baju melayu

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


3 Responses

  1. anip berkata:

    teringin juga nak jahit baju sendiri..tapi mcm susah je 🙂
    Jom baca entri di blog anip : 5 Best Packages On Disney World VacationMy Profile

  2. ajumohit berkata:

    wahh mesti laju je jahit dengan mesin baru ye ainey, nnti tunjuk hasilnya ye

  3. Hafizul berkata:

    Tuuu dia..habis lah lepas ni..terrer lah..selamat belajar menjahit baju..hehe
    Jom baca entri di blog Hafizul : Wordless Wednesday #55 – Bila Si Dia Mula Memegang PenaMy Profile

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge