Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Wordless Wednesday : Rajin


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera.

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


7 Responses

  1. hafiz berkata:

    kena rajin ni kalau tak nanti buat home work dalam kereta…
    Jom baca entri di blog hafiz : Review JobdirumahMy Profile

  2. Ladfe Amir berkata:

    kidal yer..mcm saya juga
    Jom baca entri di blog Ladfe Amir : Wordless Wednesday (Si Comel Mimi Diyana)My Profile

  3. ajumohit berkata:

    rajin mcm mamanya jugak kan heheheh, tak sbar nk tgk mifzal masuk skola rendah kan ainey, dah dftr sekolah rendah dah ainey?
    Jom baca entri di blog ajumohit : Aktiviti Mendaki Canopy Walkway Bukit FRIM, KepongMy Profile

  4. As berkata:

    lefthanded yer sama ley dgn saya, kreatif nie nanti…
    Jom baca entri di blog As : Que Achmad menulis…: KISAH NYATA Yang Amat MENGINSAFKAN | Hayatilah Dan…My Profile

  5. KiD berkata:

    rajinnyaaa… jangan kena paksa udah yea.. hehehe.. lefhanded!
    Jom baca entri di blog KiD : Bercinta Selepas Nikah atau Sebelum Nikah?My Profile

  6. Rajin,…….
    Jom baca entri di blog Oneblogsocial.com : Hosting GermanMy Profile

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge