Site icon Blog Ibu Mifzal

Keyword Hits?

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

td sja ibu duk belek2 analytic akaun nuffnang ibu..duk klik2 la tang keyword tuh..kat situ kan..kita leh tahu..keyword apa  yg berkaitan nga blog kita, pengunjung selalu search…tgk2..x sangka plak ibu..untuk Blog Keluarga Mifzal Arsyad, keyword keluarga mifzal arsyad itu sendiri yg tertinggi hitsnya..rsnya seblm ni x dak pun keyword tuh ibu tgk..tp kali ni..untuk hari ni saja dah 80 hits untuk keyword tuh..alhamdulillah..kira ada gak la yg sudi searck blog ibu ni. referral terbanyak plak adalah google search..

wonder jgk ni..pasal apa tetiba banyak lak hits ni..selalunya x sampi 10 pun hits tuh…hehe

apa2 pun..ucapkan..banyak2 terima kasih la…sbb sudi singgah2 kat blog ibu yang x seberapa ni..

:: Hits untuk hari ni ::

:: ni lak hits utk seminggu ::

 939 jumlah dibaca,  2 dibaca hari ini

Jom Kongsi!
Exit mobile version