Header Blog KMA Yang Baru

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

okay..kalau ikutkan history blog ni (ecehh..history tuh..!), blog KMA ni jarang sangat menggunakan header..kalau ada pun header theme yg asal la kan..

so..ntah cemana hari ni…terlebih rajin ibu nak meng’edit’ header buat blog picisan ibu ni..hehe..org lain ada header..ibu nak jgk..tp header yg ibu buat ni sgt2 la simple..tangan x kreatif la katakan..nak menyiapkan header ni pun rasa berpeluh2 ni..ihik…

 

ok la kot kan..jadi la..header gini pun..

kalau suka ‘like‘ tau..hehehe  😀

Jom Kongsi!

About Ibu Mifzal 1569 Articles
Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.

Related Posts :



2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


CommentLuv badge