Bantuan Khas Kewangan 2017 Untuk Penjawat Awam

2 Jun 2017 8

Alhamdulillah, seperti tahun-tahun sebelum ini, merasa lagi bonus raya bagi penjawat awam persekutuan bagi tahun 2017. Syukur kerana sekurang-kurangnya boleh lah menampung belanja persediaan raya tahun ini. Ibu ada terbaca

Semakan Keputusan Peperiksaan Online PTD Januari 2016

22 Januari 2016 2

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera. Semalam, 19 Januari 2016, ibu telah mengambil peperiksaan online untuk memasuki skim perkhidmatan Pegawai Tadbir & Diplomatik (M41). Mencabar juga rupanya nak ambil peperiksaan online

gaji kakitangan awam 2016

Jadual Pembayaran Gaji Kakitangan Awam Tahun 2016

20 Januari 2016 0

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera. Wah….dah dekat-dekat hujung bulan ini, mula lah tertanya-tanya “eh! gaji bulan ni bila ya?”. Kalau kakitangan awam persekutuan rasa macam baru sahaja dapat bonus kan.

jadual bayaran gaji tahun 2015

Jadual Pembayaran Gaji Kakitangan Awam 2015

2 Disember 2014 1

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera. Hah! jumpa pun yang ibu cari. Terima kasih pada yang sudi kongsikan jadual ini. Ibu pun nak kongsikan juga jadual pembayaran gaji kakitangan awam bagi

Cerita

4 April 2014 5

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera. Lama sudah blog ini tidak di’update’. Malas dan tiada mood untuk berblog. Lagipun, kebelakangan ini agak sibuk dengan tugas di pejabat dan di rumah. Tugas

Notebook & Broadband Percuma?

29 Mac 2013 1

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera. Notebook & Broadband Percuma? Oh! percuma guna sahaja tetapi ini bukan hak milik ibu. Notebook HP ProBook 4341s dan broadband Celcom itu adalah harta pejabat.