Aduhai…Tak Ada Mood!!

18 November 2010 Ibu Mifzal 3

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera bila cuti raya cuma sehari..dan hari ni dah kena masuk opis utk siapkan keje2 yg berlambak…cuti x leh apply….minggu ni plak hari ahad kena kerja….

 377 jumlah dibaca,  2 dibaca hari ini

Hari Ini Hari Gaji Bagi Goverment Staff!!

10 November 2010 Ibu Mifzal 5

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera :: gambar dari google :: hmmm….baru 10hb…..tp dah gaji dah..staff gomen la….staff private ibu x sure…gaji masuk awal sempena raya haji minggu depan… sure ramai

 619 jumlah dibaca

Meraikan Rakan-Rakan Yang Akan Bersara

15 Oktober 2010 Ibu Mifzal 1

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera ibu n semua stff pejabat ibu dijemput hari rabu lepas utk meraikan persaraan 2 org rakan kami dr pejabat pusat operasi..jamuan tu dianjurkan oleh pusat

 449 jumlah dibaca,  2 dibaca hari ini

Berkursus Seharian

14 Oktober 2010 Ibu Mifzal 1

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahteranak update ciput jer..sbb ? . . . . hari ni..ibu plak kena berkursus..nasib baik sehari jer..tp dr pagi sampai petang la..boringnya…hati duk ingat kat umah

 327 jumlah dibaca

Dah Petang..

13 Oktober 2010 Ibu Mifzal 1

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahterahmm tgk jam dah 4.33 ptg..baru sedar lgsg x sempat nak update apa2 hari ni kat blog..so gagahkan jugak cari idea utk update…apa yg ibu buat

 349 jumlah dibaca,  1 dibaca hari ini

Saya Bukan Cikgu La Pakcik!!

12 Oktober 2010 Ibu Mifzal 4

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera salam pagi selasa….hari ni lewat cam biasa ke opis..hehe..kalau x lewat 15 – 30 minit x sah..nsb baik opis x guna punch card..pakai buku kedatangan

 361 jumlah dibaca

Tak Suka Balik Lewat!!!

11 Oktober 2010 Ibu Mifzal 1

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera hmm…berkaitan nga entry seblm ni… Meeting Lagi!! meeting td bermula kul 3.00 ptg….biasa la janji org melayu..konon start kul 3.00..tp sure lmbt gak..3.30 pun msh

 333 jumlah dibaca