No Image

Alhamdulillah..Bonus & Gaji Bulan Ogos 2011 Dah Masuk

18 Ogos 2011 Ibu Mifzal 0

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera setelah 4 hari menunggu..bonus yg sudah pun diterima oleh kakitangan jabatan kerajaan lain..bonus ngaji bulan Ogos 2011 kakitangan FAMA dah diterima pada hari ni..terkejut jgk

 462 jumlah dibaca,  1 dibaca hari ini

No Image

Tak Boleh!!!!

21 Julai 2011 Ibu Mifzal 0

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Tak boleh….x boleh update blog… Status : Sedang busy…huhu m(_ _)m Posted with WordPress for BlackBerry  355 jumlah dibaca,  2 dibaca hari ini

 355 jumlah dibaca,  2 dibaca hari ini

No Image

Bengang Betul Lah!!

25 Mei 2011 Ibu Mifzal 0

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Tengahari tadi mmg rasa sgt BENGANG dengan Pejabat Pelajaran Daerah (PPD)..kenapa? Sbb permohonan abah utk pindah sekolah tak berjaya atas alasan PPD tak proses n

 313 jumlah dibaca

Petang Khamis!!

10 Mac 2011 Ibu Mifzal 1

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Aduhai…dah kul 3.41 petang, hari khamis…serius…bila dah petang2 ni mula la malas n keboringan je..kerja? ada tp x banyak…ala nnt la buat…esok la buat..dah petang

 392 jumlah dibaca,  1 dibaca hari ini

Baru Habis Program

23 Disember 2010 Ibu Mifzal 0

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera aduss..penatnya..berdiri lama…usai sudah program pd hari ini…iaitu Majlis Penyerahan Peralatan kepada peserta-pesert E-kasih… penat berdiri lama…sbb ibu jadi Emcee..mana ada tempat duduk…huhu.. lega rasa..skang pikir

 330 jumlah dibaca