Category: Internet


apple iphone 0

Harga iPhone 6 & 6 Plus di Malaysia

Peminat-peminat telefon pintar Apple iaitu iPhone sudah pasti begitu teruja menantikan kehadiran iPhone 6 dan iPhone 6 Plus ke Malaysia tidak lama lagi. Seperti yang telah diketahui, iPhone 6 dan...

altel 2

Dari Maxis Ke ALTEL

Akhirnya, semalam ibu berjaya juga tukarkan talian telefon ibu ini dari Maxis ke ALTEL. Nombor telefon ibu sudah berjaya di‘port’kan ke ALTEL. Terpengaruh juga dengan cerita-cerita di media sosial. Lagi...

7

Addicted With Family Farm Seaside

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera. Argh…sehari takĀ jenguk kebun mmg buat hati jadi tak keruan. Banyak hasil nakĀ dikutip ni. Hehe.. ibu sudah memang “addicted” dah dengan gameĀ Family Farm Seaside ni. Ala...

2

Sudah Update iOS 7

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera. Huh! kebelakangan ini, ibu memang malas betul nak jenguk blog ini. Mood berblogging sudah lari. Sudah tidak dapat dikejar. Tapi, dek kerana hari ini, iPhone...

4

4GB Memang Tidak Cukup

Terpaksa upgrade plan juga akhirnya. Qouta internet sebanyak 4gb memang tidak cukup. Letih bila tiap-tiap bulan asyik habis qouta dan kena top up saja. Al-maklum lah, pengguna internet tegar :p....

19

Pengalaman Pertama Dengan iPhone 5

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera. Belum banyak aplikasi yang ibu pasang di dalam iPhone 5 ini. Yang basic saja seperti Facebook, Twitter, Instagram, Chat On, Viber, WordPress dan beberapa aplikasi...


Posts You May Like :