Angry Birds Versi Mifzal Arsyad


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera.

Mifzal memang gemar sangat dengan permainan Angry Bird. Tiap-tiap bulan pasti perlu diperuntukkan bajet untuk membeli mainan Angry Bird. Aduhai penangan game ini memang menyusutkan poket ibu bapa…hehe. Yang peliknya bukan anak saja yang main game ni. Ibu pun kadang-kadang terjebak sama…haha.

Angry Birds vs Piggies

Ini Angry Bird versi imaginasi Mifzal. Ha..ha..satu yang kurang, lastik tak ada. Kalau ada lengkaplah game Angry Bird versi budak kecil ini..Hehe…minat sangat ni. tak main game dalam telefon pun masih duk ingat Angry Bird. Nampak kreatif juga kan. Jadilah untuk budak seumur ini.

Sambil membuat mainan ini, sambil Mifzal melayan CD Angry Bird di televisyen. Ibu yang pening..haha..asyik..asyik Angry Bird sahaja..

Jom Kongsi!

Ibu Mifzal

Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa. Graduan UUM. Blogging sebagai hobi dan amat meminati k-drama dan Modern Talking.


8 Responses

  1. Tom berkata:

    The game is fun

  2. leny berkata:

    Kreatif tuh
    Jom baca entri di blog leny : Makanan Yang Bisa Merusak TulangMy Profile

  3. Rina berkata:

    Hehehe… kreatif juga nie buat angry bird macam ini
    Nice share dan salam kenal ya 🙂
    Jom baca entri di blog Rina : Best List To Get Free Stock Photos And Images For Your WebsiteMy Profile

  4. muktasim berkata:

    haha ini baru betul2 rialiti… 🙂

  5. yusri berkata:

    Tak mati pun benda hijau tu hehe

  6. uncledoy berkata:

    ehehheh the real angry birds
    Jom baca entri di blog uncledoy : TEKNOLOGI KERETA TERBANG MARTIN JETPACKMy Profile

  7. Hazmin Hamudin berkata:

    Angry bird ke ni? Hehe.
    Jom baca entri di blog Hazmin Hamudin : Wordless Wednesday | Buckingham PalaceMy Profile

  8. hafiz berkata:

    Memang bijak mifzal tu…
    Jom baca entri di blog hafiz : Wordless Wednesday 30 : Sudah 44 hariMy Profile

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge