Berkenannya : Samsung Galaxy SII Warna Pink!

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

waduh..waduh…ibu sgt berkenan dengan smartphone Samsung Galaxy SII yg berwarna pink…sgt comel…baru je di launched kat Korea Selatan…huhu bila la plak nak sampai kat Malaysia ni..

kalau ikut hati mmg dah sangat boring dah guna phone HC Wildfire ni..berat semacam je..bukan berat kg tp berat application dia kot..nak kata ibu byk installed x jugak sbb dah banyak dah delete application yg x digunakan..ntah lah..dia nak suh tukar baru kot…tapi belum berkemampuan lg..huhu..tp kalau ada rezeki mmg nak sambar Samsung Galaxy SII

:: boring sudah..huhu ::

ps : kalau dpt free kan best…

Jom Kongsi!

About Ibu Mifzal 1591 Articles
Ibu Mifzal - Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa

Related Posts :



6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


CommentLuv badge