Akhirnya BKX Menjadi Milik Ibu!!

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera


hati berbunga riang sbb apa yg dihajati telah pun diperolehi..si hadiah yang ibu tunggu2 n yg ibu duk berteka teki tuh..dah ibu dapat..petang td ibu amik..

Bed…betul lah tekaan kau..hehe..ini la hadiah hari jadi yang aku tunggu2..akhirnya wishlist ku ini telah pun tercapai..

thanks abah..atas hadiah yg sgt2 berharga ini pada ibu..

:: fresh dr kedai – persona elegance je yang termampu.. ::

dalam gembira tu..ada gak rs sedih…sedih sbb kena gak berpisah nga wira lama yg byk sgt berjasa..dulu..ke hulu ke hilir nga keta wira tu…skang terpaksa la cr owner lain sbb dah selamat jual dah..huhu..

:: mujur ada gmbr lama wira ni..masa hantar td..lum sempat amik gambr kenangan..wira tuh dah dibawa ke kedai used car..berdesup je pegi..huhu..x pe la..selamat tinggal ya wira ADU..huhu…sob..sob….

Jom Kongsi!

About Ibu Mifzal 1590 Articles
Ibu Mifzal - Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa

Related Posts :



26 Comments

  1. @alyyani

    hehe..persona je yg termampu alya..lgpun ainey mmg minat nga persona ni dr design lama lg..cuma tang lmpu yg lama x berkenan..tp bila dah keluar persona elegance ni..cantik plak lampu belakang ia..sbnrnya x rancang nak tukar kereta pun.. tp memandangkan kereta abah mifzal yg ainey duk guna tu dah cam uzur..tu yg trade in tu..leh la wat byr downpayment kereta persona ni..huhu..syg gak ngan wira tuh..huhu

  2. ainey, baru dan nk baca. tgk tajuk dah tau beli kete baru. tahniah! rezeki tuka kete ye this yr. present lak tu. untung ainey. suka gak design pesona baru ni. and pesona antara kete terbaik keluaran protin setakat ni kan? happy for u ๐Ÿ™‚

  3. @fazilzura

    hehe tu la..mmg menawan..ok je wira SE..aku dulu pun pakai wira sedan..tp dah jual la..huhu..sedih plak teringatkan byk jasa si wira tuh..

    wah..best la pak ajil dh usha2 tu berkerata baru la nnt..hehe..

  4. @nome

    haha…mmg tgh berbunga2 la ni hati…org x nh ada keta kn..hehe..mie nk tumpang..buleh jer..tp kena round 1 malaysia dulu la..hehe

  5. @ayuZack

    leh kira hadiah la ayu..asben tolong bayarkan downpayment..hehe..tp..bulan2 kena la sendiri bayar la..uhuk..

  6. FULAWEI .. bley konvoi dgn aku dh .. ITAM itu MEnawan key ..heheheh tp aku WIRA SE jek ..

    (cik abe ku pun tgh doku usha2 'bf' baru tuk ku)…

  7. @mamashasha

    hehe..tu la tepat sangkaan ko..gitu la nmpaknya..kereta raya…tu la aku suka design PE ni besar n lampu belakang dia pun ok..x cam yg lama..

  8. ainey, betul bagai ku sangka…haha anyway tahniah kete raya lah tahun ni ye….pesona pun not bad ape..besar menawan selesa…

  9. @Izan Ishak

    hehe…sy anggap hadiah la..sbb downpayment asben yg bayarkan…hehe..bulan2 nnt sy la plak..huhu…tu la hitam mmg menawan

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


CommentLuv badge