Buffered Earning Nuffnang Yang Ke 21 @ 2010

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera


alhamdulillah..rezeki datang lagi..pagi ni bukak akaun nuffnang..tgk2..dpt lg BE – “DiGi Broadband Sustenance July 2010 LR” dan menjadikan kesemuanya untuk tahun 2010 adalah sebanyak 21 BE…namun yg tengah running skang hanya 3 ketul BE je…

syukur sangat…rezeki masih mencurah2…


skang ni iklan yang LB dah ada, yang LR pun ada..dua lg yg cop…bila la iklan SS ni nak ada advertiser berkenan ya…dulu DiGi selalu ambik yang SS..

hopefully earning makin meningkat nga kehadiran BE- BE ni…thanks to all yang sudi singgah n klik nuffnang ibu..jasa korang sgt2 ibu hargai..

Jom Kongsi!

About Ibu Mifzal 1591 Articles
Ibu Mifzal - Seorang isteri, ibu berkerjaya & blogger separuh masa

Related Posts :



4 Comments

  1. ainey, congrats murah rezeki kau…
    alya, aku tak dpt kejar ainey dah sampai puluh2 aku sepuluh pun belum cecah wei…

  2. tahniah2, banyak dapat BE! OK lah tu, BE kat lain2 tempat. Sya dapat 2 BE, semalam dan hari ni, tapi 2-2 rebut LB. Agaga..

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


CommentLuv badge