Yahoo!! Tenet Dah Ok..


Assalamualaikum wbt & Salam Sejahtera..

yahoo!!..seronok ibu rasa..petang td ibu balik keje..sesambil duk melayan mifzal..ibu on kan..pc nga router ni..ibu tgk kt router tuh..lampu DSL line dah menyala..wah..maksudnya dah ada line la ni.. pastu ibu click bukak mozilla firefox ni..tgk dah leh surf tenet..

hurrey!! penantian selama 2 bulan..akhirnya berjaya ditamatkan…ingat x entry ni (makin lama min suram) baru jer ibu kutuk telekom dek kerana masalah line tepon n streamyx x settled lg walaupun dah 2 bulan berlalu..maknanya nak kena kutuk dulu la baru deme buat keje ya..huhu..

so, pas ni..insya Allah..ibu akan selalu update blog sbb dah dapat online kat umah..kdg2 mmg x sempat nak update blog ms kat opis..almaklum lah..bizi je kan..huhu..so..buleh la ibu jd blogger tegar cam kengkawan blogger yg lain..ihik..



Jom Kongsi!

Related Posts:

  • No Related Posts
62 Dibaca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge


2 Comments