Tiada BE Lagi Ke?


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera
ok…tahun 2010 dah nak sampai penghujungnya…lg 15 hari je lagi…agak2 ada lg x nuffnang nak bagi BE?
why ibu tanya?
sbb semua BE dah jadi metered earning dah (ME)…huhu
tahun 2010 ni..alhamdulillah..rezeki nuffnang mencurah2 dengan 38 BE hope ada lg lepas ni ..berbanding tahun seblmnya…ya la..tahun ni jgk la br betul2 tumpu pada blog ni..w/pun mood berblog kadang2 down..kdg2 up..hehe
apa2 pun..thanks to all yang sentiasa sudi menjenguk blog ini..yg x pernah jemu..meyokong ibu utk berblog…terima kasih ya…



Jom Kongsi!

Related Posts:

223 Dibaca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge


4 Comments