‘Theme’ Blog Yang Baru


(‘Theme’ Blog Yang Baru)

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

Uihhhh…lama betul bersawang blog kesayangan ini. Dari bulan September 2016, ibu tak sempat nak update blog.Β Bukan sebab sibuk sangat pun, tapi lebih kepada malas…hehe :p

Tapi bila tengok iklan Pakcik Google duk menari-nari ni rasa sayang pula nak biarkan terus berhabuk. Ibu cuba lah juga nanti untuk aktifkan balik blog ini. Insya Allah. Tapi kan, lama tak menulis ini, rasa macam tepu pula otak untuk pikir idea apa nak mencoret.

theme wordpress cute lovebirds

Untuk permulaan ini, ibu just nak share apa yang ibu buang masa tadi hehe. Ibu sebenarnya dah boring dan sangat boring dengan theme asal blog (Theme Unite) ini. itu yang buat lagi malas nak jenguk blog kan..hehe. Jadi ibu pun buanglah sedikit masa tadi duk la ralit mengedit-edit theme blog. Cari punya cari terjumpa lah theme Lovebirds ni. Eh!..berkenan pula. Gigih tau edit nak kasi kena dengan citarasa. haha gigih la sangat. just edit-edit tang lebar je. Sidebar layout themeΒ ini sebenarnya kecil. Tak muat pula nak bubuh iklan Large Rectangle Google Adsense. Itu yang kena besarkan juga tu. Tapi ibu pun tak berani nak edit banyak sangat….kan lain pulak jadinya kan hehe.

lawa tak? haha…

itu je lah dulu..nanti sambung update hehe



Jom Kongsi!

Related Posts:

937 Dibaca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge


2 Comments