Tak Boleh!! Rindu Lah!!


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera


huhu..baru sehari x update blog..pun dh rs cam nak mengelupur..cemana boleh dpt idea stop berblogging sekejap?… apa la ibu ni..suka cam ni tau..x istiqamah lgsg..hehe

serius..mmg ibu hilang mood sebenarnya nak update blog..tp untuk terus tinggalkan dunia blogging ni rsnya lum lg kot..rehat kejap leh la..tp tu pun x leh lama..sehari pun dah x tahan ni..cemana?

apa yg buat ibu hilang mood? huhu..sbb hadiah yg ibu tunggu2 lum tiba lg..huhu..lambatnya abah!! dah x sabar ni camne?…maklumla impian hati…huhu lagi…

ptg semlm gi kedai…konon nak tgk la si hadiah ni…kot2 dah ada kat kedai..sekali pegi..lum ambik lg dr kilang..kata salesman tu si hadiah ni dah siap dah…derang yg x cukup kakitangan nak gi amik..byk salesman kedai tuh cuti awal puasa ni….cisss!! leh ke gitu plak jd ni…hari tu dia janji dua minggu tau!!! eh..eh…memang la..semlm lum cukup lg 2 minggu..br 1 minggu 2 hari je..huhu…pe la..ibu yg terlebih x sabar sebenarnya..tp smlm pun x de la pegi semata2 nak tgk si hadiah tuh..tp ada urusan lg kat kedai tuh..hehe…dek kerana salesman tuh janji selewat2nya hari selasa or rabu depan ni akan dpt si hadiah tu..so hati ibu berbunga riang kembali la..tp masih rs cam x sabar ni…camne?

bila hati ada rs gembira hari ni..tu yg update blog tuh…hehe…jgn bosan eh korang..asyik duk citer psl si hadiah ni je..korang nak tau apa hadiah nya? hmmmm..tunggu la bila ibu dah dapat nnt ibu update..hehe…

buat ms ni..korang layan gambar 2 ni dulu…

:: kek birthday 10/08/2010::

:: menu 1st day buka puasa..semua rembat dr bazaar ramadhan..hehe ::



Jom Kongsi!

Related Posts:

147 Dibaca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge


8 Comments