User Online @ KMA


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

hari ni kerja meng’update’ blog je rasanya..mentang2 la puasa..kerja pun puasa gak la ya.. x buat..hehe

tgh duk telek2 blog sendiri..ibu terklik kat page useronline, memula x expect apa pun..sbb biasalah suka nengok berapa ramai org online kat blog KMA ni..tapi sekali tgk pada kul 10:16 am ada seramai 35 visitor tgh melawat blog ni..huhu..terkujat jugak ibu sbb x pernah berlaku kejadian seperti ini..hehe..alhamdulillah makin ramai yg sudi baca blog ini..thanks korang..

Gambar : suka..suka..kalau la selalu begini kan best..lagi ramai lagi best…hehe 😀

 

 

 

 

 

 

 

Gambar : yg ni dicapture kul 4.00 pm td..8 org je..

sapa yg ada wordpress blog n lum install plugin UserOnline ni..leh la install..hehe

ps : seronok bila tau ada yg sudi baca entry kat sini..

 

 

Tetiba Rasa Boring Dengan Layout Nih!!

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

ooppss!!  smlm langsung x update blog..why? bukan bizi pun tp problem nga internet…dek malas nak update guna handphone..so smlm no update la dr KMA…

hari ni check sumber..no update mengenai JAWATAN KOSONG….x per..kalau ada update lelaju je ibu buat post dlm blog ni..bukan apa…niat hati nak tolong kengkawan yang masih mencari2 kerja ni..tolong meng’war-warkan’ berita mengenai kekosongan jawatan dlm sektor kerajaan..di samping juga nnt mungkin jd panduan berguna utk ibu agar sentiasa alert dgn iklan jawatan kosong ni sbb ibu aim nak apply jgk utk jawatan yang bersesuaian bila ibu dah grad nnt..oh lambat lagi…berapa tahun lg..ihik…insya Allah…

ok..ok..bukan nak citer pasal keja kosong sebenarnya…tp ingat nak tukar layout blog ni..cam boring plak..nampak putih je..rs nak glitter plak..tp bila pikir2 nak kena edit2 balik widget2 n code html tuh..mcm malas…kan best kalu ada magic leh “ting” semua bertukar..ihik…

kena tunggu time rajin la..skang ni keje opis pun ada..boring buat keje..belek blog jab..x pun belek BB jab update status kat FB or twitter…kalau semua boring…mula la tgk jam rs cam nak balik umah je…hahah..

ok la..tu dulu la..dah merapu dah..sbenarnya x tau nak update apa gak ni..hehe

 

– Ibu Mifzal Arsyad –

Terbang Lah Burung Terbang…..

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

Korang..ada pasan x? widget br yg ibu buh dlm blog ni…hehe widget twitter..burung twitter sedang berterbangan….cute kan…

:: comel kan ::

dek terpikat nga kecomelan burung twitter tu..ibu pun decide la nak buh jgk…thank pada cdiq90 sbb share kan widget ni…kalau nak letak gak dlm blog..leh la refer kat entry yg dibuat oleh cdiq90 ni..

– Ibu Mifzal Arsyad –