Belajar, Belajar dan Belajar

5 August 2014 Ibu Mifzal 13

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera. Minggu ini, ibu ada kelas. Seperti biasa, rutin bulanan, ibu akan ke UUM Kuala Lumpur untuk menghadiri kelas. Minggu ini adalah kelas pertemuan kedua bersama […]

Dalam Kelas

16 March 2013 Ibu Mifzal 5

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera. Rutin bulanan kembali lagi. Pertemuan ketiga bersama pensyarah pada minggu ini. 4 kelas semuanya.. 3 kelas sudah berlalu..sambil menunggu kelas keempat..ibu ber live blogging dulu […]

Seminggu Lagi Nak Mula Kelas

18 January 2012 Ibu Mifzal 13

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Ya..seminggu lagi nak start kelas..kembali ke rutin seperti tahun lepas..as isteri, ibu, pekerja dan pelajar part time..opps lupa..blogger part time gak..hampir 2 bulan bercuti (belajar […]

Carry Marks, Aduhai Risaunya!

21 October 2011 Ibu Mifzal 0

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera aduhai, risau betul hati bila memikirkan carry marks utk subjek2 semester ini…ibu belum dpt semua lg carry mark..baru dapat satu, tp yg satu ni sgt2 […]

Assignments & Mid Term Exam

7 September 2011 Ibu Mifzal 0

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera dah lama x cerita pasal study ibu..last buat entry masa hujung bulan Julai rasanya…sedar2 x sedar dah nk pertemuan ke-3 dah sem Julai ni…meaning next […]

Hebatnya Mia, Tahniah!

9 August 2011 Ibu Mifzal 2

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera pagi ni sesambil buat kerja sempat juga ibu berblog walking…singgah sekejap ke blog Mialiana. boleh dikatakan ibu selalu jugak jenguk blog Mia ni…yg buat ibu […]

Final Exam!!

8 May 2011 Ibu Mifzal 0

Assalamulaikum WBT & Salam Sejahtera Minggu depan dh nak final exam..tp ibu masih main2 lg..x de kesungguhan dlm belajar..huhu..ntahlah..sejak akhir2 ni tiba2 semangat nak belajar tu hilang ke laut..napa ntah..mungkin […]

No Image

Dimanakah Semangat & Keazamanku?

31 March 2011 Ibu Mifzal 0

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Ya..dimanakah semangat & keazaman ibu yg berkobar2 dulu..serius..ibu sekarang sgt2 menurut kata hati…”Nantilah dulu buat assignment..jab lg lah belek buku”…mcm mana nak score kalu gini […]

Makan-Makan Time

6 October 2010 Ibu Mifzal 2

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera event ni hari rabu lg…dah lepas dah..tp x kesempatan nak post…tujuan event ni..dibuat adalah utk meraikan hari last day student praktikal kat opis ibu..student tu […]