Belajar, Belajar dan Belajar


(Belajar, Belajar dan Belajar)

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

Minggu ini, ibu ada kelas. Seperti biasa, rutin bulanan, ibu akan ke UUM Kuala Lumpur untuk menghadiri kelas. Minggu ini adalah kelas pertemuan kedua bersama pensyarah. Kalau turut hati, berat saja rasa hendak ke kelas, al-maklumlah masih dalam suasana hari raya. Belum puas bercuti la katakan..hehe

Buku Modul subjek PJJ UUM
Empat Subjek Saja Untuk Semester Ini 🙂

Semester ini adalah semester ke lapan pengajian ibu di UUM. Berbaki satu semester lagi. Kalau tiada aral, Insya Allah, ibu habis belajar bulan Mei 2015 dan konvo pada bulan Oktober @ November 2015. Tak sabar rasanya.

Baca Lagi



Dalam Kelas

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

Rutin bulanan kembali lagi. Pertemuan ketiga bersama pensyarah pada minggu ini. 4 kelas semuanya.. 3 kelas sudah berlalu..sambil menunggu kelas keempat..ibu ber live blogging dulu la. 😉

image

Gambar itu kawan sekelas yang ambil. Ibu kalau dalam kelas memang suka duduk di hadapan..al maklum lah mata sudah rabun..yang anak panah itu ibu lah.

Baca Lagi

Jadual Final Exam Semester 3 : Bersedia Dah Ke?

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

adusss..bila pikir bab study n peperiksaan ni mmg kecut perut..serius, sem ni ibu mmg x de mood nak belajar..paksa diri je ni..huhu..cemana nak buat?

slip

bila tgk jadual periksa..dah x lama dah nak final exam untuk semester..tambah tolak lg 3 minggu je nak exam..tp preparation non ado…malas lah..mood x de la..banyak keje opis la..anak dengan abahnya kacau lah..n 1000 lg alasan yang dibuat utk elakkan dar pegang buku,,huhu..”tepuk dahi sendiri”

Bukan ibu, saja yang rasa begini..ramai gak kengkawan sama belajar pun rasa yang sama..masuk sem ke-3 ni semua dah mcm boring je..byk benda nak kena berkorban..TAPI tu la..kalau ikut hati, mati nnt..so ikutlah akal..kena belajar n lulus dengan cemerlang..dah la sem lepas result dah turun..sem ni kena up kan balik..

Baca Lagi