Belajar, Belajar dan Belajar

5 Ogos 2014 14

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera. Minggu ini, ibu ada kelas. Seperti biasa, rutin bulanan, ibu akan ke UUM Kuala Lumpur untuk menghadiri kelas. Minggu ini adalah kelas pertemuan kedua bersama

Carry Marks, Aduhai Risaunya!

21 Oktober 2011 0

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera aduhai, risau betul hati bila memikirkan carry marks utk subjek2 semester ini…ibu belum dpt semua lg carry mark..baru dapat satu, tp yg satu ni sgt2

Final Exam!!

8 Mei 2011 0

Assalamulaikum WBT & Salam Sejahtera Minggu depan dh nak final exam..tp ibu masih main2 lg..x de kesungguhan dlm belajar..huhu..ntahlah..sejak akhir2 ni tiba2 semangat nak belajar tu hilang ke laut..napa ntah..mungkin

No Image

Dimanakah Semangat & Keazamanku?

31 Mac 2011 0

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Ya..dimanakah semangat & keazaman ibu yg berkobar2 dulu..serius..ibu sekarang sgt2 menurut kata hati…”Nantilah dulu buat assignment..jab lg lah belek buku”…mcm mana nak score kalu gini

Alhamdulillah..

30 Disember 2010 6

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera perasaan ibu sekarang berbelah bahagi…gembira ada, risau ada, gementar ada, seronok pun ada… setelah hampir 6 tahun meninggalkan zaman belajar yang banyak sangat suka dukanya..akhirnya