Belajar, Belajar dan Belajar

5 August 2014 Ibu Mifzal 13

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera. Minggu ini, ibu ada kelas. Seperti biasa, rutin bulanan, ibu akan ke UUM Kuala Lumpur untuk menghadiri kelas. Minggu ini adalah kelas pertemuan kedua bersama […]

Carry Marks, Aduhai Risaunya!

21 October 2011 Ibu Mifzal 0

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera aduhai, risau betul hati bila memikirkan carry marks utk subjek2 semester ini…ibu belum dpt semua lg carry mark..baru dapat satu, tp yg satu ni sgt2 […]

Final Exam!!

8 May 2011 Ibu Mifzal 0

Assalamulaikum WBT & Salam Sejahtera Minggu depan dh nak final exam..tp ibu masih main2 lg..x de kesungguhan dlm belajar..huhu..ntahlah..sejak akhir2 ni tiba2 semangat nak belajar tu hilang ke laut..napa ntah..mungkin […]

No Image

Dimanakah Semangat & Keazamanku?

31 March 2011 Ibu Mifzal 0

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Ya..dimanakah semangat & keazaman ibu yg berkobar2 dulu..serius..ibu sekarang sgt2 menurut kata hati…”Nantilah dulu buat assignment..jab lg lah belek buku”…mcm mana nak score kalu gini […]

Alhamdulillah..

30 December 2010 Ibu Mifzal 6

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera perasaan ibu sekarang berbelah bahagi…gembira ada, risau ada, gementar ada, seronok pun ada… setelah hampir 6 tahun meninggalkan zaman belajar yang banyak sangat suka dukanya..akhirnya […]