Redeem Point Bonuslink


(Redeem Point Bonuslink)

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

Kad Bonuslink ibu guna dari tahun 2010 lagi. Tapi point yang dikumpul sedikit sahaja. Dulu sekali sekala je isi minyak di Shell dan membeli-belah di Parkson. Sekarang baru ligat kumpul point. Jadi, bila cukup sahaja point yang dikumpul, ibu terus redeem hadiah secara online. Dapat lah sambar set Lunch Box Tupperware. Suka..suka sangat.

barang tebus dari point bonuslink
Bonuslink Redeem

Pengalaman pertama memamg buat ibu tidak sabar untuk menerima hadiah yang di “redeem“. Tiap-tiap hari semak status penghantaran. Tak lama menunggu, Pekerja SkyNet sampai depan rumah membawa hadiah yang dinanti. Senyum lebar lah ibu. Bertambah koleksi brand tupperware ibu 😀

Baca Lagi



Hadiah Anniversary Yang Ke 4

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

dah nak dekat 2 bulan baru dapat hadiah anniversary yang ke 4 dari Abah Mifzal…hehe..lambat eh? lambat sebab hadiah ni kena order dulu…tu yg baru dapat ni..korang agak2 aa la hadiahnya ya..sampai kena berorder2 ni…hehe..jom tgk gambar bawah ni..

Tupperware Ibu

Gambar : Set Tupperware (x ingat nama produk ni)

senyum lebar la ibu..tahu je abah ni yg ibu mmg minat nga barang2 tupperware ni..siap beli 1 set tuh..rege dlm RM170 lebih kot…thanks a lot abah…

Disamping abah hadiah kan tupperware..ibu pun ada beli jugak

Gambar : Outdoor Cooler (8.7 Litre) – 3 biji lg tu dpt hadiah free sbb regist as dealer.. 😀

haha..mmg giler tupperware ibu skang ni..

ps : link berkaitan : Minat Barangan Tupperware

Minat Barangan Tupperware

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera


ya..ibu mmg minat skang dgn barangan brand Tupperware ni….

ia bermula bila kakak ipar ibu suakan catalog Tupperware kat ibu..sblm ni mmg ibu x de heran pun nga brand Tupperware ni..selalu beli yg murah2 je..tp bila memikirkan kualiti n kebaikan menggunakannya..ibu terus jatuh hati…mmg regenya mahal pada ibu la tp kalau kira dr segi kualiti nya..it’s berbaloi la..lg pun tahan lama ni..x mcm plastik biasa..jatuh sket pecah..n kena beli lg..design pun lawa gak..

setakat ini collection Tupperware ibu ada beberapa biji je..ya la baru nak berjinak2 nga Tupperware ni kan..

:: antara koleksi yg ada..bekas air ada 3 biji, 1 mug n 1 rice dispenser ::

barang2 kat atas ni abah yg sponsor..kalau x..nangis gak ibu nak beli rice dispenser yg regenya RM288 tuh..huhu..kalu takat beli bekas air tuh mampu la ibu…huhu

nmmg ada niat nak tambah koleksi lg..tp tunggu gaji plak..heheh.. kalu bab memperabihkan duit mmg best kan