Template Blog Yang Baru


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera


sementelah ada yg dah menegur background n layout blog ini yg dah ditup nkar..so ibu nak wat la entry pasal ni…hehe…

ibu ni mmg la jenis yg cepat boring tau..rsnya sejak setahun lebih berblogging ni..mcm2 template n layout dah ibu guna..semuanya x memuaskan hati..hehe..kalau la ibu ni pandai ttg coding CSS..leh la la wat template sendiri..tp ni sbb x reti terpaksa la pakai yg dah siap..

kali ni template ibu sgt la simple..ibu guna Blogger Template Designer je..alang2 dah ada tool tu kan..apa slahnya cuba..tp design yg ada mmg very2 simple la but still attractive..dek kerana ibu skang ni suka n minat nga warna oren…so..ibu pub pilih tema oren la..

see..simple kan..ok la blog pun loading ringan sket..hehe



Layout Blog Idaman Hati?

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera
huhu..jenuh ibu mencari layout blog yg betul2 buat ibu puas hati..tp lum ketemu….ntah lah..ibu rs sgt boring la bila menggunakan layout yang sama je…tu yg gatal sgt tangan ni nak menukar..bila dah tukar tu tau la..mula berterabur semua widget2 yg ada….bila dah berterabur tu..satu keje la plak nak mengedit2 nya..
nnt la..ibu nak buat keje dulu..semlm buat x siap lg..nnt sambung hari ni la plak..bila ada mas..ibu idamkan layout yg simple je..
korang jgn pening ya..tgk layout blog ni..huhu