Selesema…!!


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

Dah lama x try update blog guna aplikasi WordPress For Android ni..dulu selalu guna yg BlackBerry..tp skang guna balik phone HTC Wildfire Merah ni..BlackBerry Torch Hitam dah kasi kat adik dah..huhu..suka adik ibu tu..(jei..jaga leklok tu BB tu).

Ok..balik pada tajuk..tetiba hari ni ibu start kena selesema..aduhai..x selesa betul rs kat hidung n tekak ni..perit je..ada dh tunjuk tanda2 nak batuk ni..kalu selesema nga batuk lg seksa..blm lg campur nga demam..kalau 3 serangkai ni..mmg haru la..serba x kena rs…

Harap..cepat lah selesema ibu ni menjauh..bukan apa..minggu ni adalah minggu padat bt ibu..hujung minggu ni ada kelas n periksa pertengahan semester..assignment pun byk n ada lg yg x siap lg..bila badan x sihat ni..nk buat kerja pun rasa payah..nga nak baca buku lg..huhu..

Hope x lama la kena selesema ni..bukan ibu saja yg selesema ni..satu family..mula2 dak Mifzal…pastu abah Mifzal n now ibu Mifzal lak…huhu..

ps : doakan kami lekas sembuh ya..