Akhirnya BKX Menjadi Milik Ibu!!


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera


hati berbunga riang sbb apa yg dihajati telah pun diperolehi..si hadiah yang ibu tunggu2 n yg ibu duk berteka teki tuh..dah ibu dapat..petang td ibu amik..

Bed…betul lah tekaan kau..hehe..ini la hadiah hari jadi yang aku tunggu2..akhirnya wishlist ku ini telah pun tercapai..

thanks abah..atas hadiah yg sgt2 berharga ini pada ibu..

:: fresh dr kedai – persona elegance je yang termampu.. ::

dalam gembira tu..ada gak rs sedih…sedih sbb kena gak berpisah nga wira lama yg byk sgt berjasa..dulu..ke hulu ke hilir nga keta wira tu…skang terpaksa la cr owner lain sbb dah selamat jual dah..huhu..

:: mujur ada gmbr lama wira ni..masa hantar td..lum sempat amik gambr kenangan..wira tuh dah dibawa ke kedai used car..berdesup je pegi..huhu..x pe la..selamat tinggal ya wira ADU..huhu…sob..sob….