Mula Menulis Kerana Anak

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Pengalaman melahirkan anak sememangnya cukup berharga bagi seorang wanita yang bergelar ibu. Tidak semua wanita di dunia ini dapat merasai pengalaman yang amat indah itu. Begitu juga dengan Ibu Mifzal ini.  Atas sebab itu, kegembiraan ini ibu zahirkan di dalam bentuk tulisan untuk dijadikan tatapan ibu di kemudian hari. Sejarah penulisan bermula ketika ibu mengandungkan Mifzal. Ibu aktif di forum Mengandung.Com, berkongsi pengalaman dan mencari ilmu bersama-sama kawan-kawan maya di […]

Anak Saudara Baru

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Alhamdullillah, ibu menerima berita gembira semalam. Adik ibu, Ije telah selamat melahirkan seorang puteri yang sangat comel. Bertambahlah ahli keluarga baru di dalam family kami. Raya ni kena spare duit raya lebih lah. Tahniah Ije & Saufee bila berborak dengan adik ibu tu, teringat kembali pengalaman melahirkan Mifzal Arsyad dulu. Pengalaman bersalin yang lebih kurang sama je ibu dan adik ibu tu. bila baca balik pengalaman yang ditulis itu..macam-macam rasa […]

Pengalaman Bersalin : My Lovely Son, Mifzal

Pengalaman Bersalin : My Lovely Son, Mifzal Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera To my best friend, Ziela…happy reading…ini la pengalaman bersalin aku yang tak mungkin aku lupakan.. 26 FEBRUARI 2008 Hari ini sudah masuk 6 hari ainey overdue. Tapi tanda-tanda nak bersalin belum muncul lagi. Kalau diikutkan memang dah tak sabar nak melahirkan anak dalam kandungan ini. Tapi, masa belum sampai. Ainey bu dah terbayangkan yang ainey bu kena induce pada 2 Mac nanti, kalau […]