Beriklan Dengan Komli Pula :)

11 December 2012 Ibu Mifzal 29

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Akhirnya, permohonan untuk beriklan dengan Komli diterima. Dulu, Komli ni dikenali sebagai Admax. Sekarang dah tukar nama Komli selepas diambil alih oleh Komli Media. Ibu […]

Bayaran Pertama Dari Infolinks

4 April 2012 Ibu Mifzal 1

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera pagi td, ibu menerima email daripada Infolinks bertajuk “Infolinks, Inc. sent you $57.35 USD”. Dari mood agak moody terus bertukar menjadi gembira.. moody tu sbb […]

Buffered Earning Dari Nuffnang

2 November 2011 Ibu Mifzal 0

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera selepas 5 hari x check akaun nuffnang..ibu terkejut bila semalam check ada seketul BE tengah running kat blog…alhamdulillah..ada lagi rezeki nak dapat BE ni..w/pun dah […]

Beriklan Dengan Google Adsense Pulak!

6 September 2011 Ibu Mifzal 5

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera korang perasan x..sejak seminggu lepas, blog ni dah x beriklan dengan Nuffnang dah…kenapa? saja je..mcm dah boring lak nga Nuffnang (merajuk kot sbb earning ciput..hehe […]

Susahnya Nak Capai Target Pageviews

16 August 2011 Ibu Mifzal 2

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera walaupun susah tp ibu tetap bersyukur bila mana traffic blog KMA semangkin meningkat…jeles lah tgk trafik blog kengkawan semua..sehari saja UV (Unique Visits) dah riban…belum […]

Buffered Earning Yang Ke 18 @ 2011

11 August 2011 Ibu Mifzal 0

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Alhamdulillah..masih ada rezeki nak dapat Buffered Earning, w/pun kebelakangan ni jarang dpt..kalau dpt pun seketul dua..dah x de mcm dulu 5-6 BE sekali datang..hehe apa […]

Buffered Earning Yang Ke 16 @ 2011

22 June 2011 Ibu Mifzal 1

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Di kala mood berblogging tengah ‘weng-weng’ ni…ada hati lak nak check earning nuffnang…eh…ada BE baru la plak…terus ibu buat2 ada mood balik…so terhasil la entry […]

Pelik Bin Ajaib!!!

14 March 2011 Ibu Mifzal 0

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Kengkawan yang ada akaun nuffnang, pernah x terjadi korang punya earning utk BE berkurang..tetiba je berkurang? pelik betui la…pg ni ibu bukak akaun nuffnang ibu, […]