Pagi, Tengahari & Petang di IPIP, Ipoh


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera


yup..ibu kat IPIP, Ipoh ni..dr pagi lg…jam 10.00 pg..seperti rutin biasa la..setiap 2 minggu sekali..ibu akan datang ke sini..menemankan abah..abah ada kelas PJJ nya..selalunya mmg ibu yg drive hantar abah ke sini..tp sejak abah dah leh bawak kereta ni..abah la yg drive..tp ibu masih lum confident nak bg abah drive sorang2..tu yg ibu ikut jgk..lg abah ckp pas kelas nak shopping..hehe..lg la laju ibu mengikutnya..

aktiviti ibu hari ni..x banyak..duk mengadap netbook ni la..n update blog…hah..amik ko….3-4 entry ibu siapkan..siap untuk diauto-publishkan..nnt..smlm kan x sempat nak update blog..hari ni pulun la..sesambil tunggu abah….

kelas abah abih kul 5.00 ptg..sungguh ibu tunggu dlm kereta je..sbb ibu x reti nak gi mana2 sensorang… sejak bersuami ni la ..nak merayau ke Giant pun..x de bajet..sbb gaji esok baru masuk…menumpang shopping duit abah je la kan nnt….so dr pagi..aktiviti ibu duk dlm kereta ni la…hehe..x caya…meh tgk gmbr ni..

:: anak panah : IPIP, Hulu Kinta ::

:: nak termuntah dah duk pandang padang ni jer.. ::

:: mujur ada acer aspire nga maxis broadband…kalau x mati kutu ibu..::

:: lunch kt McD ya..bukan dlm keta..ni x abih minum kat sana ::

boring? x de la sgt..hehe..



Makan Keseorangan..

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera


haha..entry makan lg…ya la ibu kan sukan makan… cuma x suka masak je..ihik

kali ni ibu makan sorang2 je..huhu..kejadiannya semalam..after ballik dr kursus di Ipoh…nak ajak abah teman..abah kursus..kengkawan ibu..derang balik lambat sket..lg pun ibu balik dulu sbb ibu punya tasks dah siap awal dr derang…

disebabkan hati ni membuak2 nak makan mcD..ya lah..payah tau nak dapat makan McD n.. paling dekat McD yg ada di Teluk Intan n Ipoh..semua tempat tu jauh2…kan ibu ni duduk di pedalaman…so bila dah ada kat area dekat2 tu harus la ibu terjah kan…

makan sorang..pun makan sorang la..ada ibu kesah…haha..buat bodo je..sbb perut dah lapar kan..kdg2 bukan apa…ada mata2 yg memandang pelik kalau kita makan sensorang ni…

:: x ramai pun yg dtg sesi kursus kali ni..::

:: fast food yg paling digemari ibu ::

ps : hari ni ke Ipoh lg sbb nak gi amik abah..dia abih kursus hari ni..lepas tu nak gi jenjalan…nnt jumpa McD..harus kami terjah…abah ikutkan ajar kegemaran bini dia tuh w/pun dia x gemar sgt McD..hehe