Download Link Dan Lirik Lagu Tema Drama Tentang Dhia


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

Semalam episod pertama drama Tentang Dhia di slot Akasia TV3 dan ibu telah berkesempatan untuk menontonnya w/pun agak lewat..itu pun selepas puas berebut remote dengan Mifzal Arsyad..hehe..nasib baik dak kecik tu yg mengalah..hahah…teruk betul ibu dia ni kan..

no bad la utk permulaan drama Tentang Dhia ni, cuma kdg nak tergelak bila tgk muka2 yg agak berumur jd student SPM balik..mcm x sesuai je..heheh..

Ibu tertarik dengan lagu-2 OST yg dimainkan dalam drama ini, yg ibu perasaan ada 3 buah lagu (lirik lagu dikepilkan)

Lagu Dhia – Adi Putra (lagu tema) – not full version

sumber asal : kepalabergetar

Lirik belum ada..if ada nnt akan diupdate kemudian 🙂

Download Link : KLIK SINI

Lagu Cinta – Hiro

Kau yang pernah ada saat kulelah
Temani diriku saat kutak berdaya
Kau ternyata tinggalkan semua
Mimpi indahku angan tentangmu pudarlah sudah
Lelah ku berdiri
Bila semua ini tak seindah dulu
Cinta tak mampu hiraukan rasa
Yang ada dalam hati ini
Yang tak berdaya
Dan aku semakin terpuruk kini
Dan kau tak pernah perduli
Akan hatiku
Akan hatiku

Download Link : KLIK SINI

Lagu Cintamu Adalah Takdir Ku — Teuku Wisnu feat Indah Dewi Pertiwi

demi tuhan hatiku
langsung jadi milikmu
pertama ku bertemu
sungguh mati cintaku
sudah inginkah kamu
menjadi kekasihku
untukku saja
 
cintaku adalah takdirmu
temanimu selama hidupku
aku yang paling mampu
selamanya di sisimu sampai aku mati
 
cintamu adalah takdirku
temanimu selama hidupku
kamu yang paling bisa
selamanya cintaiku sampai aku mati
 
cintaku adalah takdirmu
untuk selamanya
cintaku adalah takdirmu
cintaku adalah takdirmu
temanimu selama hidupku
cintamu adalah takdirku

Download Link : KLIK SINI

sumber lirik : Nurizspace

ps : layan… 😀