Terasa Seperti Syok Sendiri Pula :p

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Minggu ini minggu sibuk ibu. Kelam kabut rasanya menyiapkan task bagi mengadakan program Kursus Khas Peserta Azam Tani 2012 anjuran pejabat ibu ini. Al-maklum lah, kakitangan di pejabat ini tidak ramai, jadi tugas-tugas yang perlu disiapkan tak dapat banyak dibahagikan. Walaupun begitu, dalam kelam-kabut itu, mujurlah, hampir 90% sudah siap. Ibu sebagai penyelaras program kursus ini. Perasaan gementar ada selagi kursus belum berjalan. Semoga ia berjalan lancar seperti yang dirancangkan. […]

Pagi Isnin…

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera ok…nak x nak..ke office jugak… fikiran masih melayang..teringatkan mak ibu di kampung…alhamdulillah..mak ibu dah keluar ward dah semlm…tp keadaannya x banyak beza…masih lemah..selera makan pun masih kurang…hanya doa yg ibu mampu kirimkan….semoga mak ibu lekas pulih.. mcm ni la keadaannya bila berjauhan dengan keluarga…susah hati bila mak x sihat..seminggu di kampung rs x puas…nak balik selau pun susah jgk…kalau x kerja x pe…huhu..rs nak mengeluh je ni.. cuti ibu pun […]

Kembali Bersiaran

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera hmmm…selepas 4 hari x sempat nak menjenguk blog…hari ni..ada juga kesempatan nak update blog.. kemana ibu menghilang 4 hari ni? ada x yang tanya ya? ibu anggap ada la ya… Jumaat ? — kerja di opis..sgt bizi..mmg x sempat nak update blog Sabtu ? — ke Cameron Highland..bercuti dan menemankan abah mifzal menghadiri reunion sekolah rendahnya.. Ahad ? — bertolak seawal pagi dari Cameron Highland ke Pangkor untuk menghadiri kursus.. […]