Petang Khamis!!


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

Aduhai…dah kul 3.41 petang, hari khamis…serius…bila dah petang2 ni mula la malas n keboringan je..kerja? ada tp x banyak…ala nnt la buat…esok la buat..dah petang ni x de mood…selalu gitu la..huhu

pagi td ibu ada meeting..pun keboringan jugak..sbb x banyak berkaitan nga agensi ibu ni..so pengerusi pun x de la tanya2 sgt kan..ibu pergi meeting pergi utk dengar je la..sbb x de perubahan pun dlm data..so x de benda yg nak dilaporkan..cuma ada juga tindakan yg perlu diambil…so yg tu kena la take note n briefing nnt kat boss..huhu…rutin mesyuarat cam tuh la..gi meeting..n then kena explain kat bos plak..bos ibu bagus sbb dia akan ambik tau..tp ada juga sesetengah bos yg jenis..lantak la kau yg mesyuarat..kau la yg kena uruskan..kalau dpt bos cam tu naya la..huhu

:: pic from google ::

dah gaya dlm pic tuh dah ibu ni tp tahap keboringannya ya..kalau orgnya beza la…huhu..ni nak mengupdate blog pun x tau nak tulis apa nih..main tulis je ni..huhu..sblm ni ada buat entry pasal kerja kosong dalam government sector…so sapa2 yg berminat tu leh la mohon kan..mana tau ada rezeki dpt keje gomen…

ok..takat ni dulu la..jd la utk update psl personal life..kalau asyik update iklan jawatan kosong je..mcm blog cari keje la plak..huhu..

– Ibu Mifzal Arsyad –