Tarikh Pembayaran Gaji Kakitangan Awam Tahun 2017


(Tarikh Pembayaran Gaji Kakitangan Awam Tahun 2017)

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

Mungkin agak terlewat sebenarnya untuk kongsikan info ini. Ibu pasti info ini sudah dapat diakses daripada pelbagai sumber di internet. Tapi, ibu mahu juga kongsikan di blog IbuMifzal.Com agar mudah untuk ibu dan pembaca lain untuk mendapatkan info berkaitan tarikh pembayaran gaji ini. Biasa tengah-tengah bulan, mulalah ibu google-google bila la tarikh gaji dibayar nih. Poket dah kering..hehe. Nasib pekerja makan gaji, macam ini lah..hehe.

tarikh gaji 2017

Nampaknya, tahun ini, tak banyak bulan yang gaji dibayar awal. Hanya bulan Jun dan Oktober 2017 sahaja. Bulan lain, lebih kurang tarikh gaji standard 25 haribulan.

Baca Lagi



Tarikh Pembayaran Gaji Bulanan Kakitangan Awam Tahun 2013

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

Belum pun masuk tahun 2013, tapi ibu dah tak sabar nak tahu tarikh pembayaran gaji bagi tahun hadapan. Bab duit dan gaji ni memang teruja untuk ambil tahu. Tarikh-tarikh pembayaran gaji ni pada ibu sangat penting untuk ibu gunakan bagi membuat bajet bulanan untuk tahun 2013 nanti.

tarikh bayaran gaji kakitangan awam 2013

Baca Lagi

Jadual Pembayaran Gaji Bulanan Bagi Tahun 2012

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

entry ni mmg ditujukan khas bagi penjawat awam…since tahun 2012 pun dah x lama nak menjengah..so ibu nak kongsikan jadual pembayaran gaji bulanan kakitangan awam bagi tahun 2012.

jadual gaji 2012

*nota : jika nak print jadual ni, sila right clik dulu , pastu baru save as..pastu print la 🙂

Baca Lagi