Iphone 6s Plus : Dapat Juga Akhirnya

29 Julai 2016 0

Senyum sampai ke telinga. Akhirnya dapat juga ibu telefon idaman. 😀 Biarlah agak lambat berbanding peminat iPhone 6s Plus yang lain. Hehe, iPhone 7 pun dah nak keluar 2-3 bulan

Pengalaman Pertama Dengan iPhone 5

13 April 2013 19

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera. Belum banyak aplikasi yang ibu pasang di dalam iPhone 5 ini. Yang basic saja seperti Facebook, Twitter, Instagram, Chat On, Viber, WordPress dan beberapa aplikasi

iPhone 5 Sudah Dimiliki

11 April 2013 18

Assalamualikum WBT & Salam Sejahtera. Macam tak percaya sahaja. Tapi realitinya, iPhone 5 sudah ibu miliki. Entah apa pasal ntah boleh “terbeli” iPhone 5. Macam mana ibu yang dulu suka

Ini iPhone 5 Ke?

5 Jun 2012 10

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Menarik…gambar yang dikatakan iPhone 5 sudah mula tersebar dan dikhabarkan tarikh pelancarannya akan diumumkan pada 11 June 2012 ini di persidangan WWDc 2012..benarkah? Jom kita

iPhone 4S Bukan iPhone 5

5 Oktober 2011 0

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Ibu agak ketinggalan ttg isu hangat iPhone 5. Khabarnya smlm dilancarkan..tp rupanya bukan iPhone 5 tp iPhone 4S rupanya…baru ibu tahu..itu pun sbb baca kat

iPhone 5 Bakal Dilancarkan Pada 4 Oktober 2011

29 September 2011 0

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera sekarang ni..org tengah sibuk duk perkatakan tentang iPhone 5. Apple dah umumkan yg iPhone 5 akan dilancarkan pada 4 Oktober 2011 melalui sidang akhbar yang