Iphone 6s Plus : Dapat Juga Akhirnya…


(Iphone 6s Plus : Dapat Juga Akhirnya…)

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

Senyum sampai ke telinga. Akhirnya dapat juga ibu telefon idaman. 😀 Biarlah agak lambat berbanding peminat iPhone 6s Plus yang lain…hehe…iPhone 7 pun dah nak keluar 2-3 bulan lagi kan.

dapat iphone 6s plus

Pilihan hati ibu kali ini adalah Rose Gold. Memang minat pun dengan warna rose gold ni. Dulu masa beli iPhone 5, tak ada pilihan warna sebab masa tu stock hanya ada warna hitam. Merasa lah jua kali ini warna pilihan hati..senyum lagi. Seminggu guna…ibu sangat berpuasa hati kerana screennya yang lebih besar berbanding iPhone 5 dulu. Sesuai lah untuk tangan ibu yang gemok ni…hehe.

Pilihan ibu masih brand Apple walaupun harganya kadang-kadang macam tak masuk akal. Tapi bila dah miliki pastu tak berubah hati…hehe

Baca Lagi



iPhone 5 Sudah Dimiliki

Assalamualikum WBT & Salam Sejahtera

Macam tak percaya sahaja. Tapi realitinya, iPhone 5 sudah ibu miliki. Entah apa pasal ntah boleh “terbeli” iPhone 5. Macam mana ibu yang dulu suka Android Phone boleh pilih untuk beli iPhone 5? Errkk…

Beli iPhone 5

Cik Note 2.0 dah mulai rosak. Setelah setahun guna sudah menunjukkan tanda-tanda perlu cari penggantinya. Port USB & button LOCK/UNLOCK sudah rosak. Ibu perlu keluarkan bateri Cik Note dan caj di luar. Sudah tidak boleh guna wayar untuk caj. Ibu bukan seorang yang cermat dalam menjaga telefon pintar. Setahun guna, dah rosak. Warranty ada lagi sampai 17 April 2013 ini. Perlu segera menghantar Cik Note ke Service Center, dan ingin juga mencari pengganti kepada Cik Note.

Baca Lagi

Ini iPhone 5 Ke?

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

Menarik…gambar yang dikatakan iPhone 5 sudah mula tersebar dan dikhabarkan tarikh pelancarannya akan diumumkan pada 11 June 2012 ini di persidangan WWDc 2012..benarkah?

iphone 5

Jom kita kita lihat macam mana rupa iPhone 5 ni, brand smartphone yang menjadi kegemaran ramai ini.

Baca Lagi