Mood Exam Dah Pergi


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

Horray, lompat sambil tepuk dua tangan (eh jangan la bayangkan plak)

My Exam Is Finished

Seronoknya bila dah habis exam. Muak lah kalau asyik mengadap buku je..seminggu hidup rs huru hara. baca bab ni x kena, baca bab itu tak kena, yang ni x abih tengok lagi..yang tu x abih buat latihan lagi..huhu..gitu lah keadaannya kalau study last2 minute cam ibu ni….ya lah mana nak sempat study awal..sibuk kan dengan kerja..dengan family lagi..( ok..itu alasan biasa ya bg student PJJ..hehe)

seronok lg bila memikirkan boleh bercuti dari tengok buku dlm 2 bulan ni..sem depan start hujung bulan Julai plak..sekarang ni masa utk pening-peningkan kepala dengan kerja plak..oh..x lupa peningkan kepala jugak dengan cari duit untuk bayar yuran semester depan..huhu

TAPI walaupun agak happy exam dah habis, perasaan risau dan gundah masih ada sbb untuk semester ni, carry mark subjek yg ibu amik semuanya cam cukup2 makan je..x tau la dapat score ke x… dah la sem lepas CGPA dah turun..nak up balik susah lah..padan muka sbb malas baca buku sangat!!

ps : doakan ibu dapat result exam yang baik ya.. 🙂