Kisah Iklan Google Adsense Disekat Lagi

22 May 2013 Ibu Mifzal 3

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera. Sekali lagi. Iklan Google Adsense di blog ini disekat kerana dikatakan melanggar polisi. Adeh. Kali ini puncanya ada entri-entri yang mengandungi copyright material. Alahai, yang […]

Rezeki Hari Ini (Google Adsense)

29 January 2013 Ibu Mifzal 8

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Alhamdulillah, ada rezeki hari ini. Patutlah dua-tiga hari kebelakangan, tapak tangan kanan asyik gatal je :p Baru kali ke-5 dapat cashout earning Google Adsense ini. […]

Cashout Google Adsense Lagi :D

30 May 2012 Ibu Mifzal 23

Assalamulaikum WBT & Salam Sejahtera Masuk kerja hari ni selepas 5 hari bercuti, balik kampung..alhamdulillah..ada rezeki menanti hari ini..patut la tapak tangan ni gatal je..hehe..rupa nya nak dapat duit. walaupun […]

Bayaran Pertama Dari Infolinks

4 April 2012 Ibu Mifzal 1

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera pagi td, ibu menerima email daripada Infolinks bertajuk “Infolinks, Inc. sent you $57.35 USD”. Dari mood agak moody terus bertukar menjadi gembira.. moody tu sbb […]

Beriklan Dengan Google Adsense Pulak!

6 September 2011 Ibu Mifzal 5

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera korang perasan x..sejak seminggu lepas, blog ni dah x beriklan dengan Nuffnang dah…kenapa? saja je..mcm dah boring lak nga Nuffnang (merajuk kot sbb earning ciput..hehe […]