Si Pabble Blue : Smartphone Samsung Galaxy S3


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

Ibu yang lebih-lebih teruja bila Abah Mifzal membeli gajet baru iaitu smartphone Samsung Galaxy S3 pada hari Jumaat lepas. Ya lah, ibu kan peminat smartphone. Tak dapat beli sendiri, tumpang yang suami punya pun okay…hehe…galaxy note ni pun br beli hujung bulan 5 hari tu..

Abah Mifzal bukan lah pengemar smartphone mcm ibu, beli ni pun sbb telefon Sony Ericsson walkman tu dh rosak..dah 6 tahun pakai. Mmg byk jasa telefon tu..Asalnya Abah nak beli smartphone Sony Xperia S, tp dek termakan pujukan ibu, terbeli lah Samsung Galaxy S3..hehe..

image

Gambar : Samsung Galaxy S3 abaikan gambar latar belakang tu!!

Ps : ibu sukakan UI (user interface) si pabble blue berbanding cik note

Posted from My Samsung Galaxy Note



Buffered Earning Dari Nuffnang

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

Lama x cerita pasal BE dari Nuffnang..bukan apa, sblm ni rsnya dah lama x dapat BE yg diberi oleh Nuffnang…rezeki pagi ini..tengok2 ada la seketul menari2 kat blog…eh..seronok lah…duit tu..hehe mata duitan betul ibu ni kan…bukan apa, nak wat kumpul bayar yuran semester UUM nnt..leh gitu? hehe boleh la kan buat top-up2..gini la bila self sponsered ni…kena pikir mana nak cari duit nak wat bayar yuran..huhu

huhu..ok..ok..berbalik pada BE ni..kali ni dapat BE Digi Samsung Galaxy S3…wah kalau dapat Samsung Galaxy S3 free lagi cantik..hehe..free nak la..beli rasa x kot…sbb design x comel la..huhu

hope BE ini boleh menyumbang pendapatan blog yg lumayan..paling banyak leh dapat RM dgn BE ni ms hujung2 tahun lepas..satu BE  dapat lebih RM320…tapi lama la iklan BE tu running..hampir 4 bulan baru jadi metered earning…huhu….tp untuk blogger picisan cam ibu ni kira amount tu..banyak tuh..kalu blogger otai, pejam sebelah mata pun dapat riban2 kan..huhu..

ps : patut tapak tangan kanan ni asyik gatai je…hehe