Si Pabble Blue : Smartphone Samsung Galaxy S3


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

Ibu yang lebih-lebih teruja bila Abah Mifzal membeli gajet baru iaitu smartphone Samsung Galaxy S3 pada hari Jumaat lepas. Ya lah, ibu kan peminat smartphone. Tak dapat beli sendiri, tumpang yang suami punya pun okay…hehe…galaxy note ni pun br beli hujung bulan 5 hari tu..

Abah Mifzal bukan lah pengemar smartphone mcm ibu, beli ni pun sbb telefon Sony Ericsson walkman tu dh rosak..dah 6 tahun pakai. Mmg byk jasa telefon tu..Asalnya Abah nak beli smartphone Sony Xperia S, tp dek termakan pujukan ibu, terbeli lah Samsung Galaxy S3..hehe..

image

Gambar : Samsung Galaxy S3 abaikan gambar latar belakang tu!!

Ps : ibu sukakan UI (user interface) si pabble blue berbanding cik note

Posted from My Samsung Galaxy Note

Baju Merah Untuk Cik Note

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

Hehe…petang td..masa keluar pi pekan jab..sempat lagi menyambar bajh baru untuk cik note..bukan cik note sblm ni x ada baju tp bajunya berwarna putih..tau lah kan warna putih kalau digunakan oleh org comot mcm ibu ni..mmg akan jd comot cam tuan dia jugak lah..hehe

casing galaxy note

Cantik tak warna merah? Hehe…Biasalah benda baru mmg dibelai dan dimanja la..cuba dan lama nnt..hehe..sure kembali comot..

Baca Lagi

Samsung Galaxy Note : Yang Diidam Sudah Dapat :D

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

2-3 hari ni..ibu asyik duk senyum lebar je..al-maklum la..apa yang diidam sudah diperolehi..sukanya..lama dah mengidam..dari mula cik note ni kuar lagi..try join contest denaihati hari tu awal2 dah tau x dapat continue sampai akhirnya..kan best kalau dapat free…hehe

dapat samsung galaxy note

selamat tinggal gak la pada BlackBerry Torch lama yang dah byk berjasa w/pun kdg2 asyik duk rasa sangat menyesal je beli..ibu trade in itu BB Torch..n dapat la Samsung Galaxy Note ni..boleh la cover sket utk bayar cik note tu..tapi bila trade ini BB ni..mmg skang rs akit je hati..sbb apa? sbb masa beli mak kemain mahal..masa ibu beli BB Torch tu rege dlm RM2250 tau..skang bila trade in..dapat RM600 je..itu pun jenuh survey kedai yg tawarkan harga yang paling tinggi n rege Cik Note paling murah..Cik Note tu pun bila survey2..dapat la harga RM1898..trade in BB Torch tu..so just bayar RM1298 je la.boleh la kan dari bayar full..huhu..

Baca Lagi