Mood Final Exam

9 May 2013 Ibu Mifzal 6

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera. Kurang seminggu lagi, ibu akan menduduki peperiksaan akhir Semester Januari 2013/2014 bermula 13 Mei 2013 hingga 19 Mei 2013. Aduhai, kecut perut bila teringatkan exam […]

Lima Hari Ini

15 November 2011 Ibu Mifzal 2

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Ibu kena beralah…5 hari ini, ada benda lain yg lagi penting dari blog yang perlu ibu dahulukan.. W/pun hati meronta2 nk duk menghadap blog je..tp […]

Carry Marks, Aduhai Risaunya!

21 October 2011 Ibu Mifzal 0

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera aduhai, risau betul hati bila memikirkan carry marks utk subjek2 semester ini…ibu belum dpt semua lg carry mark..baru dapat satu, tp yg satu ni sgt2 […]

Hebatnya Mia, Tahniah!

9 August 2011 Ibu Mifzal 2

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera pagi ni sesambil buat kerja sempat juga ibu berblog walking…singgah sekejap ke blog Mialiana. boleh dikatakan ibu selalu jugak jenguk blog Mia ni…yg buat ibu […]

Cepatnya Masa Berlalu!

14 May 2011 Ibu Mifzal 1

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Sedar x sedar dah nak berakhir exam week untuk semester ini..rsnya baru je start exam hari tu..hari dah 4 papers dah..tinggal 1 paper je lagi […]