Mood Final Exam


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

Kurang seminggu lagi, ibu akan menduduki peperiksaan akhir Semester Januari 2013/2014 bermula 13 Mei 2013 hingga 19 Mei 2013. Aduhai, kecut perut bila teringatkan exam ini. Belum mulakan apa-apa persediaan lagi. Buku masih di dalam beg. Soalan-soalan exam tahun-tahun sebelumnya masih belum dicetak. Nota slide juga belum dicetak. Teruknya!!

4789956452_83c32973f1_z

Carry marks subjek-subjek yang diambil semester ini juga ibu belum ketahui. Gigil!! Berapa lah markah yang dapat. Huwaa! Takutnya!

Baca Lagi



Lima Hari Ini

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

Ibu kena beralah…5 hari ini, ada benda lain yg lagi penting dari blog yang perlu ibu dahulukan..

W/pun hati meronta2 nk duk menghadap blog je..tp utk 5 lima hari ini, ibu perlu tumpukan kepada pembelajaran ibu…sekarang tengah minggu final exam..

Bermula esok sehingga hari Ahad..final exam utk semester ini..huhu last2 minute baru nak pulun baca buku..

So..ibu kena rehat sekejap dari berblogging..jumpa nanti hari isnin 😀

ps : boleh jamin ke ibu ni x update blog..huhu

image

Posted from WordPress for Android

Carry Marks, Aduhai Risaunya!

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

aduhai, risau betul hati bila memikirkan carry marks utk subjek2 semester ini…ibu belum dpt semua lg carry mark..baru dapat satu, tp yg satu ni sgt2 merisaukan ibu, carry marks ibu sgt rendah..huhu..ya..ibu mengaku mmg ibu banyak main2 semester ni..tak fokus sgt..mood study mmg merudum selepas byk cabaran n dugaan dlm meneruskan semester ni..n ibu juga rskan lecturer sem ni agak stricts dr sem lepas (huh..alasan..huhu)

if ibu nak score A, ibu mmg kena struggle betul2 dlm final ni..aduhai…mcm mana nak maintain result ni..arghh tension plak memikirkan..kalau buleh x mau CGPA turun..bukan kalau buleh..mmg x nak pun..sapa yg nak kan..?

ada 3 minggu lagi nak final exam, dr side ibu mmg belum ada persediaan lg..ntahlah..kalau ikut mood mmg memanjang x de..kena paksa diri gak ni..huhu..dalam pala otak ni memacam fikir…

ps : doakan ibu cemerlang dlm pengajian ibu ya..nak grad nga cgpa 1st class…mampu kah? insya Allah.