Mood Final Exam

9 Mei 2013 6

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera. Kurang seminggu lagi, ibu akan menduduki peperiksaan akhir Semester Januari 2013/2014 bermula 13 Mei 2013 hingga 19 Mei 2013. Aduhai, kecut perut bila teringatkan exam

Lima Hari Ini

15 November 2011 2

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Ibu kena beralah…5 hari ini, ada benda lain yg lagi penting dari blog yang perlu ibu dahulukan.. W/pun hati meronta2 nk duk menghadap blog je..tp

Carry Marks, Aduhai Risaunya!

21 Oktober 2011 0

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera aduhai, risau betul hati bila memikirkan carry marks utk subjek2 semester ini…ibu belum dpt semua lg carry mark..baru dapat satu, tp yg satu ni sgt2

Hebatnya Mia, Tahniah!

9 Ogos 2011 2

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera pagi ni sesambil buat kerja sempat juga ibu berblog walking…singgah sekejap ke blog Mialiana. boleh dikatakan ibu selalu jugak jenguk blog Mia ni…yg buat ibu

Cepatnya Masa Berlalu!

14 Mei 2011 1

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Sedar x sedar dah nak berakhir exam week untuk semester ini..rsnya baru je start exam hari tu..hari dah 4 papers dah..tinggal 1 paper je lagi