Apa Yang Diperlukan Dari Eizil Network?

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Apa yang diperlukan dari Eizil Network? Banyak juga perkhidmatan yang ditawarkan oleh Eizil Network sama ada berbayar mahupun percuma. Antara perkhidmatan yang menarik minat ibu ialah :- 1. Perkhidmatan Sekuriti Perkhidmatan ini adalah salah satu perkhidmatan berbayar yang ditawarkan oleh Eizil Network. Ia ditawarkan dengan harga RM150.00 di mana harga tersebut adalah sangat berpatutan. Sebagai blogger, keselamatan blog dan data-datanya adalah sangat penting. Blog IbuMifzal.Com dah banyak kali kena hacked, […]

Eizil.Com : Cadangan & Kritikan Penambahbaikkan?

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Sebenarnya masih tercari-cari lagi idea untuk menulis tugasan terakhir contest yang dianjurkan oleh Eizil.Com. Mulanya, mahu mengikut tabiat lama, macam buat assignment, dekat-dekat waktu kena submit tu baru idea menjelma. Tetapi bila fikirkan due date tugasan ni sangat-sangat dekat dengan peperiksaan akhir semester, nampak gayanya, kenalah cari idea awal-awal menulis :D. Ibu ni bukanlah seorang yang pandai dalam memberi cadangan apatah lagi memberi kritikan. Nak cadang atau kritik blog orang, […]

1st Giveaways BudakFelda.Com : Blogger Baru Yang Hebat

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera Kebelakangan ni ibu memang agak kurang join contest @ giveaway yang dianjurkan oleh bloggers. Tapi contest 1st Giveaways BudakFelda.Com ini menarik minat ibu di samping kekaguman ibu pada blogger baru ini yang sangat-sangat komited utk jadi blogger yang berjaya. Insya Allah, berkat kesungguhan bro budakfelda.com, impiannya akan tercapai. Blog yang baru berusia lebih kurang 2 bulan lebih ini telah pun mendapat pagerank 2/10..hebatkan !!. Tak macam blog ibu, dah 4 tahun berblog […]

Pendaftaran Kontest Pertama Blog www.azmanisma.com

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera ibu berminat nak menyertai kontest anjuran blog www.azmanisma.com ni…hadiahnya mmg menarik iaitu :- 1. Menginap 2 hari 1 malam di Holiday Inn Resort Penang + breakfast untuk 2 orang (Feringgi Tower Seaview). Voucher Valid sehingga 9/5/2012) 2. Makan malam untuk 2 orang di www.enakkl.com.(berharga rm 200) 3. Tiga keping Cloth Diaper berharga RM150 tajaan zigiezag cloth diaper malaysia. menarikkan hadiahnya..ibu x nak lepas peluang menyertainya sbb mana tau ada luck dpt holiday ke Penang […]