Pengalaman Bersalin : My Lovely Son, Mifzal


Pengalaman Bersalin : My Lovely Son, Mifzal

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

To my best friend, Ziela…happy reading…ini la pengalaman bersalin aku yang tak mungkin aku lupakan..

26 FEBRUARI 2008

Hari ini sudah masuk 6 hari ainey overdue. Tapi tanda-tanda nak bersalin belum muncul lagi. Kalau diikutkan memang dah tak sabar nak melahirkan anak dalam kandungan ini. Tapi, masa belum sampai. Ainey bu dah terbayangkan yang ainey bu kena induce pada 2 Mac nanti, kalau ainey bu masih belum ada tanda-tanda nak bersalin. Pasrah saja lah..Rutin harian hari ini ainey bu teruskan seperti biasa sambil melayari forum Mengandung.com. Ramai kawan-kawan di Mengandung. Com tertanya-tanya bila la ainey nak bersalin ni..huhu..

27 FEBRUARI 2008

4.00 Pagi

Baca Lagi