BR1M 2015 – Borang Permohonan Baru & Kemas Kini Maklumat Secara Manual


(BR1M 2015 – Borang Permohonan Baru & Kemas Kini Maklumat Secara Manual)

Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

Kengkawan yang dapat BR1M dah buat permohonan atau kemas kini maklumat dah ke? hari ini 1 Disember 2014 (Isnin), permohonan secara online dan manual dibuka. Begitu juga untuk kemas kini maklumat bagi pemohon yang dah berdaftar.

borang br1m

Ibu dan Abah Mifzal tak layak menerima BR1M :'( . Tapi tak mengapalah..sob..sob…bagi pada yang lebih memerlukan. Pada yang dapat tu seronoklah. Kat opis ibu ni, ibu dan bos ibu je tak dapat, staff lain, alhamdulillah rezeki diaorang dapat.

Walaupun x dapat, kalut juga memuat turun borang permohonan manual BR1M ni. Jenuh menunggu page loading, tak pasti sebab streamyx kt opis ini yang slow atau website e-Brim yang ramai orang akses. Bos ibu nak kan borang manual. Dia merangkap Ketua Kampung, nak distribue borang bagi ke orang kampungnya yang layak lah..

Alang-alang dah ada borang manual ni.. ibu kongsikan je lah kat sini. Incase korang tak dapat nak download dari website e-BR1M kan.

untuk borang permohonan manual, sila klik link di bawah,

Baca Lagi