Spam Comments Are Blocked!!!


Assalamualaikum WBT & Salam Sejahtera

seriusly…spam comments are not welcomed here!!.

mmg blog ni hanyalah blog picisian..x famous pun…tp ada gak spam gatal buat spam comment kat sini..cemana derang buat ibu x tau lah..ibu x de kepandaian dlm bidang tuh…oleh kerana menyampah nak moderate spam comment ni..ibu pun install lah 1 plugin utk membanteras spam comments ni..nama plugin tu ialah Block-Spam-By-Math

so..lepas ni ..sapa yang nak komen kena lah merajinkan diri menjawab soklan math yang amat mudah…hehe..

anti spam

:: hehe..jgn marah naaa!!! 7 + 4 = 11 ::

 

– Ibu Mifzal Arsyad a.k.a Wan Ainey –

 



Jom Kongsi!

Related Posts:

160 Dibaca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge